Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORCORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Avantajı kaptık!
18 Ağustos 2022 - 23:59

Fenerbahçe avantajı kaptı! Maç sonucu: Austria Wien 0-2 Fenerbahçe

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda Avusturya'nın Austria Wien takımıyla karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler etkili bir oyunla rakibini 2-0 mağlup etti ve İstanbul'daki rövanş maçı öncesi avantajı kaptı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 22:40

Başakşehir avantajı koruyamadı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Belçika temsilcisi Antwerp'le 1-1 berabere kaldı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 21:55

Sivasspor, Malmö'ye kaybetti

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda İsveç temsilcisi Malmö'ye 3-1 mağlup oldu.
 - Galatasaray'ı sarsan haber
18 Ağustos 2022 - 21:40

Galatasaray'da sakatlık şoku! Yeni transfer 3 hafta sahalardan uzak

Süper Lig'e Antalyaspor galibiyetiyle başlayıp Giresunspor karşısında alınan mağlubiyetiyle moral kaybeden Galatasaray'a bir kötü haber daha geldi. Sarı kırmızılıların orta sahadaki yeni transferi sakatlık geçirdi.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 20:45

Wanda Nara, Mauro Icardi için İstanbul'da: Transfer görüşmesi yapacak!

Son dakika transfer haberi. Fransız basını, Galatasaray'ın ilgilendiği Mauro Icardi'nin menajerliğini yapan eşi Wanda Nara'nın transfer görüşmeleri için İstanbul'a gittiğini yazdı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 20:34

Fabrice N'Sakala'dan flaş sözler: Yönetim izin vermedi!

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve uzun süre kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala, teknik direktör Valerien Ismael'in kendisini kadroda görmek istediğini ancak yönetimin buna engel olduğunu söyledi.
Basketbol - Basketbol
18 Ağustos 2022 - 20:31

13 yaşında Barcelona'ya transfer oldu

İzmir alt yapısından yetişen 13 yaşındaki basketbolcu Emir Karabulut, Barcelona'ya transfer oldu.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 19:33

Artem Dzyuba Adana Demirspor'da!

Son dakika transfer haberleri: Adana Demirspor, Rus futbolcu Artem Dzyuba'yı kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 19:12

Beşiktaş taraftarından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamalarına tepki!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükeşki, MHK Ağustos Ayı Eğitim Semineri'nde yaptığı açıklamada, "Tüm veriler, sistemimizin doğru yolda çalışmaya başladığını gösteriyor" dedi ve kulüplerden anlayış beklediğini ifade etti.
 - Hakem kararları TV'ye taşınıyor!
18 Ağustos 2022 - 19:04

TFF'den tarihi karar: Hakem kararları TV'ye taşınıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig'in 4. haftasından itibaren hakem performanslarının yayıncı kuruluşta görüntülü olarak değerlendirileceğini açıkladı.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 18:49

TFF'den Yasin Kol kararı: Dinlendirilecek

Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Murat Ilgaz, Alanyaspor-Beşiktaş maçının kararlarıyla tartışılan hakemi Yasin Kol'un dinlendirileceğini söyledi. 3-3 biten maçtan sonra siyah-beyazlı yönetim ve camia adeta ayağa kalkmış ve Yasin Kol'un bir daha maçlarına verilmemesini istemişti.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 18:34

Trabzonspor transferi KAP'a bildirdi!

Son dakika transfer haberi: Trabzonspor, Fath Union Sport ile Mountassir Lahtimi transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.
Spor - Spor
18 Ağustos 2022 - 10:24

Son dakika! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in annesi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in annesi Kezban Özbek hayatını kaybetti. Acı haber, Galatasaray'ın taraftar grubu Ultra Aslan'ın sosyal medya hesabından duyuruldu.
Futbol - Futbol
18 Ağustos 2022 - 09:19

Fenerbahçe Avrupa Ligi sınavında! Yeni transfer kadroya alındı

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında bugün saat 22.00'de Austria Wien'e konuk olacak. Sarı lacivertlilerde yeni transfer Alioski kadroya dahil edildi
 - Stoper tamam, forvet yolda
18 Ağustos 2022 - 08:52

Galatasaray'a bir Viking daha! Stoper tamam, forvet yolda

Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Victor Nelsson transferi için Sevilla'nın 17 milyon euroluk teklifini kabul etmeyen Sarı-Kırmızılılar, Andreas Hanche-Olsen anlaşarak kadroya bir stoper daha kattı. Tek stoperle yetinmeyi düşünmeyen sarı kırmızılılar, bir savunmacı bir de forvet transferi için harekete geçti.
 - 'Riskli ama başka şansımız yok'
17 Ağustos 2022 - 22:41

Jorge Jesus'tan Austria Wien maçı öncesi kadroda rotasyon sinyali: Riskli ama başka şansımız yok

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, UEFA Avrupa Ligi play-off'unda yarın oynayacakları Austria Wien maçı öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avusturya ekibinin kendilerine zorluk çıkarmak isteyeceğini ama en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe Avrupa sıralamasında hak ettiği yerlerde değil. Hedefimiz gruplara kalmak" dedi. Yarınki maç için kadroda rotasyon yapabileceğinin sinyallerini de veren Jesus, "Risk olduğunu biliyoruz ama başka şansımız da yok" ifadelerini kullandı.
 - Cimbom Hazard'ı istiyor
17 Ağustos 2022 - 18:01

Galatasaray Real Madrid'in yıldızına gözünü dikti, İspanyol ekibin kapısını çalmaya gidiyor

Transfer çalışmalarıyla adından oldukça söz ettiren Galatasaray, Real Madrid'in yıldızını gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki futbolcu Eden Hazard için devreye girdi.
Spor - Spor
17 Ağustos 2022 - 17:39

Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü belli oldu

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da Sami Uğurlu'dan boşalan teknik direktörlük görevine Şenol Can'ın getirildiği duyuruldu.
Futbol - Futbol
17 Ağustos 2022 - 14:16

Kasımpaşa'dan hakem tepkisi

Kasımpaşa Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de ilk 2 haftada sonuca etki eden hakem hatalarının yaşandığını ileri sürerek, 2. haftadaki Fenerbahçe müsabakasını yöneten Mete Kalkavan'a tepki gösterdi.
Futbol - Futbol
17 Ağustos 2022 - 13:27

Mergim Berisha'nın eski nişanlısından olay itiraf!

Fenerbahçe'nin Mergim Berisha'yı neden gözden çıkardığı belli oldu... Alman santrforun daha önce şiddet uyguladığı haberleriyle de gündeme gelen eski nişanlısı Vesa Vllasaliu, Berisha hakkında Türkçe tweetler atarak ifşada bulundu.
Spor - Spor
17 Ağustos 2022 - 10:21

Mustafa Muhammed'in lüks aracı İstanbul'da kazaya karıştı: Yaşlı adama çarptı!

Galatasaray’ın Nantes’e kiraladığı ünlü futbolcu Mustafa Muhammed’in 2 milyon lira değerinde lüks cipiyle seyreden arkadaşı, Şişli’de yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı bir adama süratli bir şekilde çarptı. Feci kazada havalanarak metrelerce sürüklenen adamın beyin kanaması geçirdiği öğrenildi.
Başa Dön