Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.CORENDON ALANYASPORÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORMKE ANKARAGÜCÜGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Fenerbahçeliler kızdıracak hamle!
08 Mayıs 2024 - 11:59

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri kızdıracak hamle: TFF'den talep edecekler

Süper Lig'de şampiyonun belirlenmesine haftalar kaldı. Galatasaray, Karagümrük ile yapacağı karşılaşmada şampiyonluğunu ilan ederse TFF'den bir talepte bulunacak. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe maçında hem lig hem de Süper Kupa’nın stada getirilmesini isteyecek.
Spor - Spor
07 Mayıs 2024 - 14:57

Galatasaray'ın yıldız Ziyech'e sürpriz transfer teklifi! Ülkesi duyurdu

Son haftalarda performansıyla dikkat çeken Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech transferin gözdesi haline geldi. Faslı futbolcuya yapılacak olan transfer teklifini ülkesinin basını duyurdu.
 - Galatasaray şampiyon
05 Mayıs 2024 - 15:58

Galatasaray Süper Lig şampiyonluğunu resmen ilan etti

Turkcell Kadın Futbol Süper Lig'de şampiyon Galatasaray oldu. Ligin son maçında ALG Spor'u ağırlayan sarı kırmızılılar, mücadeleyi 2-0 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti. Türkiye Futbol Federasyonu da Galatasaray'ı tebrik etti.
 - Icardi, Galatasaray'a veda ediyor!
05 Mayıs 2024 - 14:45

Icardi, Galatasaray'a veda ediyor! Yönetim devreye girdi, yerine Fatih Terim'in 'prensi' geliyor

Galatasaray'ın en büyük gol silahı olan Mario Icardi ile ilgili gündeme bomba gibi düştü. Arjantinli oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı, sar-kırmızılı yönetimin ise yerine Fatih Terim'in 'prensini' getireceği öne sürüldü.
Spor - Spor
05 Mayıs 2024 - 10:14

Galatasaray avantajı kaybetmek istemiyor! İşte Sivasspor maçının muhtemel 11'i...

Şampiyonluk yarışında yara almak istemeyen Galatasaray, bugün evinde Sivasspor'u ağırlayacak. İşte Galatasaray-Sivasspor maçının muhtemel 11'leri...
 - Casemiro heyecanı başladı
04 Mayıs 2024 - 11:23

Galatasaray'da hedef dünya yıldızları! Casemiro heyecanı başladı

Yeni sezon için dünya yıldızlarını transfer listesine alan Galatasaray'da Brezilyalı yıldız Casemiro heyecanı yaşanıyor.
 - TFF ve Galatasaray'a zehir zemberek sözler
03 Mayıs 2024 - 16:06

Ali Koç'tan TFF ve Galatasaray'a zehir zemberek sözler

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Galatasaray ile garip ilişkisi olduğunu söyleyerek ''Başkan! İki telefonunuzda da byLock çıktı. Böyle biri bize milli değerler konusunda yön veremez.'' dedi.
Spor - Spor
03 Mayıs 2024 - 13:48

Galatasaray-Fenerbahçe'nin 1960 yılındaki maçı ilk kez yayınlandı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin 1960 yılında oynadığı Hasan Polatkan Kupa maçı görüntülerini Sinema Genel Müdürlüğü ilk kez paylaştı.
 - "Galatasaray kaybedecek"
29 Nisan 2024 - 10:27

İsmail Kartal'dan iddialı sözler: Galatasaray kaybedecek

Beşiktaş derbisinden galibiyetle ayrılan Fenerbahçe, şampiyonluğa kilitlenmiş durumda... Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal da oyuncularına yaptığı motivasyon konuşmasında çok iddialı konuştu.
Spor - Spor
28 Nisan 2024 - 11:35

Galatasaray Real Madrid'in yıldızının peşinde

Şampiyonluğa yakın olan ve yeni sezon transfer planlaması yapmaya başlayan Galatasaray, Real Madrid'in yıldız oyuncusuna kancayı taktı.
Spor - Spor
28 Nisan 2024 - 02:48

Fenerbahçeli Tadic'ten şampiyonluk itirafı: İpler Galatasaray'ın elinde

Trendyol Süper Lig’de evinde Beşiktaş’ı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, karşılaşmanın ardından galibiyeti taraftarıyla kutladı. Mücadelenin ardından konuşan Tadic, şampiyonluk için flaş bir itirafta bulundu.
 - Galatasaray Avrupa’da şampiyon oldu!
27 Nisan 2024 - 23:22

Galatasaray Avrupa’da şampiyon oldu!

Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, LEN Challenger Kupası’nı kazanan Galatasaray’ı tebrik etti.
 - Galatasaray Adana deplasmanında hata yapmadı
26 Nisan 2024 - 22:03

Galatasaray Adana’da şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray Adana Demirspor’un konuğu oldu. İlk yarısında gol sesi çıkmayan karşılaşmayı sarı-kırmızılar 3-0 kazandı.
Spor - Spor
25 Nisan 2024 - 22:14

Galatasaray maçı öncesi Adana Demirspor'a 2 kötü haber

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek Adana Demirspor'a maça saatler kala 2 isimden kötü haber geldi.
Spor - Spor
25 Nisan 2024 - 18:28

Galatasaray'ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosunda sürpriz eksik

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın Yukatel Adana Demirspor'a konuk olacak Galatasaray'da kamp kadrosu belli oldu. Yıldız oyuncu kadroda yer almadı.
 - Okan Buruk'a rekor maaş
25 Nisan 2024 - 13:55

Galatasaray'dan yüzde 150'lik zam! Okan Buruk'a rekor maaş

Gatasaray yönetiminin yeni sezonda da Okan Buruk ile devam etmek için yüzde 150 zam yaparak rekor maaş vereceği konuşuluyor.
Spor - Spor
21 Nisan 2024 - 22:53

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Mayıslar bizimdir!

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray sahasında Siltaş Yapı Pendikspor'u 4-1'lik skorla mağlup etti. Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk dikkat çeken açıklamalara yer verdi. İşte o sözler...
 - Galatasaray liderliğini 4 golle sürdürdü
21 Nisan 2024 - 20:57

Galatasaray Pendikspor engelini 4 golle aştı

Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, Pendikspor’u ağırladı. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan sarı-kırmızılılar karşılaşmayı 4-1 kazandı
Spor - Spor
20 Nisan 2024 - 17:54

Hakim Ziyech'in Galatasaray'dan kazandığı para belli oldu

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in sözleşmesiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Ziyech'in gelecek sezon kazanacağı maaş da belli oldu.
Spor - Spor
20 Nisan 2024 - 17:40

Lider Galatasaray Pendikspor karşısında rekor peşinde

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında lider Galatasaray yarın sahasında Pendikspor'u ağırlayacak. Bu sezon evinde oynadığını karşılaşmaların tamamını kazanan sarı kırmızılılar, şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadeleye mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Konuk ekip ise puan ya da puanlar alarak küme düşme hattından uzaklaşma hedefinde.